Mod, mål och en plan
Kursen är inte öppen för anmälningar

Mod, mål och en plan

Ta din karriär dit du vill - anmäl dig till nyhetsbrevet för att få information om nästa kursstart.

På fem veckor får du allt du behöver för att känna dig glädjefylld och motiverad på jobbet. Du kommer att kunna ta kommandot över ditt arbetsliv och din karriär.

Kursen är för dig som

 • känner ofta söndagsångest
 • saknar motivation
 • känner frustrationen krypa på när du tänker på jobbet
 • lever för helgen och semestern
 • längtar efter något annat, efter mening och energi

Du vill istället

 • känna att du är på exakt rätt arbetsplats för just dig.
 • vara inspirerad och motiverad att gå till jobbet varje måndag.
 • känna driv och passion för det du gör.
 • veta exakt vad du behöver för att trivas.
 • veta vad du behöver för att gå vidare och hur du bär dig åt.

Efter kursen har du

 • en glasklar bild av ditt nästa mål för din karriär.
 • en handlingsplan hur du tar dig till ditt mål.
 • alla verktyg för att ta beslutet att stanna kvar, förändra eller gå.
 • Modet att gå den vägen som är rätt för dig.
 • Förmågan att säga ja till rätt saker och nej till rätt saker.

Anmäl dig här

Kontakta mig för fakturabetalning: astrid@astriddagmar.se

Anmälan stänger om

02Days
15Hours
18Minutes
14Seconds

Resultat från tidigare kunder

Jag kontaktade Astrid för att jag trodde att jag behövde hjälp med att hantera en jobbig jobbsituation. Efter samarbetet med henne sökte och fick jag ett nytt jobb som passar min kompetens, ger mig glädje varje dag och dessutom är bättre betalt.
Jag trodde att jag behövde göra några justeringar på jobbet för att klara dagarna bättre. Efter att ja jobbat med Astrid hade jag modet och självförtroende för att söka ett nytt jobb. Jag har dessutom tagit upp en hobby och utvecklat en träningsrutin som passar mitt familjeliv. Min familj är med på spåret.
Efter ett längre uppehåll från jobbet visste jag bara vad jag inte ville gå tillbaka till. Astrid hjälpte mig att hitta det jag brinner för. Jag fick modet till en nyorientering och hjälp att välja en utbildning som passar mig. Jag har också konkreta tips för jobbansökningar med i bagaget. Jag hade aldrig varken vågat eller kunnat göra det på egen hand.

Fem S till mod, mål och en plan

 • Synsätt: Dina värderingar leder dig på din väg! Resultat: Du vet vad som är viktigt på riktigt och hur du hanterar när det skaver. Du har alltid ett val.
 • Självkänsla: älska dig själv, upptäck hur fantastisk du är och säkerställ att du kan komma tillbaka till den känslan. Resultat: Du känner dig trygg i den du är och du har lättare att stå emot kritik och ifrågasättande. Du vet vad du vill och vad du inte vill.
 • Självförtroende: ta vara på dina framgångar och gör dig redo för nya! Resultat: Du vet vad du kan, du står för din kompetens och profil och du är stolt över dem. Den vetskapen tar dig till nästa framgång.
 • Sätta mål: Våga satsa på det du verkligen vill och bygg ett system som stöttar dig och ger dig utrymme för dig själv, både på jobbet och i ditt privatliv. Resultat: Du har ett mål du brinner för, och du har förutsättningarna att nå det.
 • Siktet på målet: Gör en plan som leder dig mot målet. Förbered dig för utmaningar och lär dig vända motstånd till medvind. Resultat: Du har en robust och genomtänkt plan för att nå ditt mål.

5 moduler

I varje modul får du

 • 2-3 Videolektioner. Jag släpper en modul varje måndag från det datum du väljer som kursstart.
 • Arbetsmaterial som stöd. Materialet släpps samtidigt med videolektionerna, och du kan ladda ner det så att du kan jobba med det på det sättet som passar dig. Du kan skriva ut det eller jobba direkt på datorn.

Bonus 1
Förbered dig för framgång

Sätt ditt mindset för hela kursen innan du börjar.

VINST: Du skapar  förutsättningar för att lyckas och minskar risken för att annat stjäl din tid.

Bonus 2
Peppa dig själv

Tips och tricks när det tar emot
eller andra lägger stenar i vägen för dig.

VINST: Du blir din egen hejarklack. Du klarar hinder lättare och firar framgångar bättre.

Bonus 3
Löftet till dig själv

Innan du avslutar kursen lovar du dig själv att håll dig till planen och prioriterar din egen utveckling. 3 månader efter avslutad kurs får du en påminnelse av mig.

VINST: Du håller dig själv accountable och du får dessutom min hjälp.

Tiläggstjänst: Superboosta din karriär

Som tillägg kan du välja individuellt coachning med mig. Vid kursstart och mot slutet bokar du ett individuellt möte med mig.

 Vid de här tillfällen ligger allt fokus på dig, dina mål och din personliga plan. Detta är ett komplement om du vill ha hjälp att tänka ännu större och nå ditt mål snabbare. Du väljer det på check-out sidan.

Vanliga frågor och svar

Varje veckas lektioner tar c:a 2-5 timmar att genomföra, beroende på var du står idag och hur du vill lägga upp det. Du kan jobba i din egen takt och ta en lektion i veckan istället för en hel modul om det passar dig bättre. Det är helt upp till dig. Du har tillgång till kursen fram till årsskiftet.

Det är olika hur arbetsgivare ser på ansvaret för medarbetarnas personliga utveckling. Om du vill be företaget att betala kursen, har jag förberett ett brev till din chef som stöd. Du kan ladda ner det, och anpassa efter dina behov och företagets policy.
Brevet "övertyga din chef"

Både den tidigare kursomgången och mina individuella coachningar visar att det går alldeles utmärkt att jobba med personlig utveckling online. Det finns flera fördelar med det.

 • Du gör kursen i din egen takt och kan använda och testa nya kunskaper direkt i din vardag.
 • Du slipper resa och betala hotell, och du får ändå en gemenskap att jobba tillsammans med.

Individuell coachning ingår inte i grunduppsättningen av kursen. Däremot kan du boka tjänsten "Fullt fokus på dig" som tillägg på nästa sida. Då får du 2 coachingtillfällen där fullt fokus ligger på dig, dina utmaningar och dina mål.

Jag svarar mer än gärna på alla dina frågor. Mejla mig till astrid@astriddagmar.seeller kontakta mig på telefon: 070-722 33 02

Anmäl dig här

Anmälan stänger om

02Days
15Hours
18Minutes
14Seconds

Sagt om Astrid Dagmar

Jag känner att jag har utvecklats otroligt mycket under de veckorna vi träffats. Nu har jag bra underlag till att fortsätta vidare.

Astrid coachar på ett enkelt och lättillgängligt sätt. Hon ställer frågor och leder en att hitta sina egna svar och lösningar utan att det känns ansträngande, det blir naturligt och individanpassat. Astrid är bra på att spinna vidare och nå på djupet. Hon tar samtalet på allvar och känns pålitlig och trovärdig. Hon gör inte någon stor grej av sig själv men bjuder på egna erfarenheter och ger tips på olika verktyg för att leda klienten vidare i utvecklingen.

Min familj säger att jag har blivit en ny person. Glad och positiv.

Astrid Dagmar Deutschmann

Det är mänskligt att starta med entusiasm och tappa energi och fart när hinder dyker upp, det inte går som du tänkt dig eller du får motstånd från din omgivning.

Det är här jag kommer in. I mina kurser och program får du både mig som ansvarspartner och en gemenskap med likasinnade som går samma väg som du. Oavsett om du tycker att du sitter fast, eller att det inte finns några alternativ, så har du möjlighet att påverka din situation.

Jag är civilingenjör med en examen från Tyskland. Jag har jobbat i teknikbranschen i över 20 år, och jag har hittat min egen väg till att trivas, utvecklas och må bra. Jag har både mött och bemästrat många hinder, utvecklats och bytt riktning några gånger. Jag har lärt mig att försäkra mig om att jag är på en plats där inte bara min kompetens uppskattas, utan även jag som person. Det är för mig en grundpelare för att må bra på jobbet.

Nu vill jag hjälpa dig att ta kontroll över din karriär. Du får modet att fatta beslut och gå din egen väg. Du sätter mål som du brinner för och du når dem.

För att kunna hjälpa dig på bästa sätt, utbildade jag mig även till coach för några år sedan. Jag har sedan dess hjälpt kvinnor som dig att ta sig själv på allvar, våga stå för den de är och söka sig till roliga, utmanande jobb där de känner sig tagna på allvar och inkluderade.

Anmäl dig här

Anmälan stänger om

02Days
15Hours
18Minutes
14Seconds